0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Blizzert

Biografie Blizzert

Blizzert. Een aparte naam voor een hele leuke, zeer flexibele coverband. Erik & Erik, Katia, Dominick en Mischa vormen een hechte muzikale vriendengroep die gewoon heel veel plezier iedere keer weer uitstraalt.

bands en artiesten boeken of inhuren

Dé band die zorgt voor een nieuwe beleving. 100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme. Muzikale hoogstandjes speciaal voor jou gemaakt. Het ‘lot’ ligt in jouw handen.

Band voor feest(tent)

App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende ‘Ticket to enjoy’ ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven.

Coverband boeken

Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; alles komt voorbij deze avond. Nog niet uitgebreid genoeg?!
Kies dan voor  de XL versie, waarbij een 3-mans blazerssectie het geheel nóg completer maakt.

Blizzert boek je te gen de scherpste prijs

‘Your feel-good ticket’.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Blizzert boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties