0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
RELEASE

Biografie RELEASE

De coverband RELEASE staat bekend om zijn energieke live shows en de interactie tussen publiek en band.  Deze 6 persoonsformatie band zorgt in no time voor een bruisende dansvloer.

Coverband boeken of inhuren

Of het nu een besloten bedrijfsfeest of bruiloft is of een groot publieksevent of festival. Deze band met haar energieke muzikanten draaien daar hun hand niet voor om.

Boek een band

De band heeft een groot repertoire en zal in lekkere mash ups en medleys het publiek vermaken met een grote variëteit aan hits.

RELEASE boeken voor scherpste gage

Ruim 100 feestknallers, discokneiters en all time favorite nummers komen voorbij in de show van RELEASE. Van jaren ’80 tot hedendaagse top 40.

En de setlist word voortdurend ge-update met de nieuwste hits en dance trends. De band blijft dan ook betoveren en vermaken.

Bands en artiesten boeken

Naast een gelikte setlist heeft de band ook nog een gelikte lichtshow, als je daarvoor kiest. Je kunt de band op inprikbasis boeken maar ook met complete lichtshow.

Kies je voor het laatste dan zal de band ook een 6×2 meter grote LED wall meenemen en teven een specal FX pakket voor de nodige WOW effects.

Toffe coverband

RELEASE is een unieke beleving die je niet snel zult vergeten. Een band met de wow factor.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je RELEASE boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie