0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Old Ni-js

Biografie Old Ni-js

Samen zijn ze goed voor meer dan 200 jaar ervaring. Old Ni-js bestaat namelijk uit de generatie muzikanten die in de jaren zestig fungeerde als de uitvinders van de nederpop.

Het begin van Old Ni-js

De heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, liefde voor de muziek leeft nog altijd volop. Zij spelen veel van Blitz Wending, Puddingh, SSST, Knasters, Boh Foi Toch en Normaal. Op die laatste twee na zijn het namen van bands uit een grijs verleden. Een tijdperk waarin volop werd geëxperimenteerd met muziek en professionele geluidsapparatuur eigenlijk nog niet eens bestond. Tot op de dag van vandaag zijn de heren echter nog altijd volop actief in diverse bands. In 2000 begonnen ze samen Old Ni-js. Eerst als Trio met Jan Manschot ( in memoriam) , Ferdi Jolij en Willem Terhorst. Later kwam er versterking bij in de persoon van Gerard de Braconier, de gitarist van Toontje Lager. De muziek werd completer en er ontstond meer ruimte. In sept 2017 maakte Gerard plaats voor Jan Kolkman (oa ex Normaal), die na een korte pauze na 15 jaar Heinoos weer vol enthousiasme aansloot bij zijn oud-collega’s en maakte de boel compleet met accordeon en mondharmonica.

Old Ni-js boeken of inhuren?

Gezien de muzikale achtergrond, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer de eigen nummers van Ferdi & Willem en Jan Manschot van Normaal & Boh Foi Toch. Old Ni-js speelt op diverse podia, denk aan cafe’s, zalen maar ook feesttenten. Hier zijn wel diverse gages voor. Nog meer vragen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Old Ni-js boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie