0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
BigBird

Biografie BigBird

Nummer die een beetje fout zijn, maar toch dat lekkere deuntje hebben waar je niet genoeg van kan krijgen (zonder dat je het eigenlijk toe zou willen geven). Dat is waar het allemaal om draait tijdens de gloednieuwe Guilty Pleasures show van deze 5 onweerstaanbare mannen.
Ze zijn de eindbazen onder de coverbands, de beste foute nummers verpakt in de vetste medleys en mash-ups!

Van feesttent tot festival

Met hun onuitputtende energie toverden ze de afgelopen jaren iedere feesttent en festival om tot dé partyzone van het land. Van de Vierdaagsefeesten tot de Heineken Music Hall en van Koningsfestival Delft tot De Paus in Lutjebroek. BigBird stond overal en liet ze allemaal op hun grondvesten schudden!

Guilty pleasures

Iedereen kent ze en bovendien: iedereen zingt ze mee! Laat vallen wat je doet en ga lekker fout, zing mee met nineties knallers van Captain Jack en 2 Unlimited, gooi je haar los op rock classics van Kiss en AC/DC, en doe mee op de zoetste liefdesliedjes van de Backstreet Boys.
Dit is het feest dat je zeker niet zal vergeten! Een show vol verrassende wendingen, special effects Interactie en vooral een muzikaal hoogstandje.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je BigBird boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties