0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
XLNT (voorheen D-sign)

DEZE BAND IS NIET MEER ACTIEF.
Neem eens een kijkje op de pagina van Phoenix Coverband. Een supertof alternatief voor jouw feest of evenement!

Biografie XLNT

XLNT ken je misschien onder hun vroegere naam ‘D-sign’. Van feesttent naar bruiloft en van kroeg of discotheek naar bedrijfsfeest. XLNT is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Levenslust en speelplezier doet niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit.

Geweldige muzikanten

Deze enthousiaste vijf-mans formatie zet een avondvullende show neer, waarbij niemand stil kan blijven staan. Interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show!

Repertoire

Met een knipoog naar het oudere repertoire, spelen deze ervaren muzikanten ook ontzettend veel nieuwe muziek. De huidige top 40 lijsten worden goed bijgehouden, zodat hun repertoirelijst steeds up to date blijft.

XLNT boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je XLNT (voorheen D-sign) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties