0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
House Of Rock

Biografie House Of Rock

De muzikanten van House Of Rock hebben hun sporen in het rockcircuit al lang verdiend hebben (o.a. ex-leden van LEFT en The Hot Stewards) bundelen hun krachten om de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

Bands boeken voor scherpste gage

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Dat vroegen de muzikanten van de nieuwste coversensatie ‘House Of Rock’ zich af. Geen keyboards, geen computers, maar keihard ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie.

festivalbands en coverbands 

In  razendsnelle medley’s vliegen de  hits je om je oren. Van House classics van o.a. Paul Elstak en Scooter tot SNAP en 2 Unlimited en de Vengaboys. Ondersteund door 2 sexy danseressen zal het publiek alle hits meebrullen.

House Of Rock boek je simpel bij Burolivemuziek.nl

In hun eerste jaar als band zetten zij al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop. Dit jaar rocken ze o.a. de Zwarte Cross en 7th Sunday Festival.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je House Of Rock boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties