0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Beware

Biografie Beware

Coverband Beware bestaat uit 6 jonge enthousiaste muzikanten uit regio Bolsward die mekaar allemaal tijdens muziekevenementen hebben leren kennen.

Allround coverband voor scherpe prijs boeken

Het repertoire van Beware is zeer uiteenlopend; alle hits uit de hedendaagse top 40 komen voorbij en word afgewisseld met af en toe een ouder nummer, maar de nadruk toch echt wel op muziek van deze tijd.

Uitgebreid repertoire

De band is gevormd rond zangeres Caitlin Zijlstra. Zij deed op haar elfde al mee aan een lokaal muziekevent Oliebop en dit smaakte naar meer. Sindsdien is ze niet meer van het podium te slaan.

Jonge enthousiaste muzikanten

De band staat bekend om het enthousiasme dat bij ieder optreden wordt overgebracht naar het publiek en waar Beware ook speelt, een feestje is gegarandeerd!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Beware boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties