0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ludduvudduh

Biografie Ludduvudduh

Ludduvudduh is de naam, en voor wie het onverhoopt niet weet: dat staat voor ‘liefdesverdriet’. Maar dan wel liefdesverdriet op z’n Ludduvudduh’s gezongen en gespeeld, wat wil zeggen: gepassioneerd, vol overgave, gevat in vlijmscherpe maar uiterst meezingbare smartlaprock, gebracht met humor en veel gevoel voor show.

Band boeken of inhuren

Alles uiteraard in gepaste kledij (kleurrijk, glitterend en heerlijk over the top), het grote gebaar niet schuwend en alles gevend om juist dat eventueel aanwezige liefdesverdriet finaal weg te spelen, want gedeelde smart is ten slotte halve smart. Wie Ludduvudduh in huis, café, zaal of feesttent haalt, weet zich verzekerd van een avond top-entertainment.

Onvermoeibare show

Alle bekende smartlappen én opvallende uitstapjes passeren de revue in één vette onvermoeibare show, waarbij gelachen, gefeest, gehuild en meegezongen mag worden en waarbij iedereen elkaar na afloop huilend van vreugde in de armen valt.

Luddevudduh boek je tegen de scherpste prijs

Een heerlijke smartlappenband voor alle leeftijden, gezindten en gezelschappen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ludduvudduh boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties