0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zzapp

Biografie Zzapp

Trio Zzapp zijn de muzikanten Nick, Arthur en zangeres Wendy. Dit zijn bandleden van de allround coverband Noah en spelen bij gelegenheid in deze trio formatie.

stemmingsorkest en trio boeken of inhuren

Door hun ervaring in coverband Noah maar ook andere bands zijn deze muzikanten in staat om op ieder feest een passende sfeer te maken. Zeer geschikt voor kermis en matinee feesten.

Zzapp boeken voor scherpste gage

Boekingen van Noah gaan vóór op de boekingen van dit gezellige trio, maar buiten de vrijdagen, zaterdagen en feestdagen zit je goed met en bij dit stemmingsorkest / trio. Succes verzekerd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zzapp boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties