0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Party Crashers

Biografie Party Crashers

Binnenkort iets te vieren en je zoekt een band om jouw feest ‘te crashen’? Dan hoef je niet verder te zoeken. The Party Crashers are here..   Een waanzinnige band bekend van het tv programma van Frans Bauer.

Coverband boeken

De Party Crashers zijn voortgevloeid uit de top wedding band the Wedding Crashers en waarbij zij zich volledig richten op de weddingfeesten, zijn de party crashers te boeken voor ál die andere feesten!

Allround coverband

Het repertoire bestaat uit een non-stop mix vande lekkerste hits van nu, disco, soul, pop, rock,dance en uitstapjes naar de 80’s en 90’s! Met dit repertoire krijg je zelfs de verstokte bankzitter op de dansvloer.

The Party Crashers boeken voor scherpste gage

Deze band bestaat uit vier professionele muzikanten en een geweldige zangeres. Zij staan ook regelmatig op het podium met artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé en Handsome Poets.

Boek een band

The Party Crashers hebben maar één doel: de zaal helemaal op z’n kop zetten en het feest nog nét niet laten crashen.
Strak in pak en dol van enthousiasme springen ze op het podium en binnen no-time staat de dansvloer vol… 100% feestgarantie!

Bruiloftband

Een avondvullend optreden van The Party Crashers is compleet en betaalbaar.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Party Crashers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties