0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Paparazzi

Biografie Paparazzi

Paparazzi is overgegaan in de partyband Amici. 

Paparazzi New Style doet meer dan 75 optredens per jaar bij diverse events en behoort bij de top van de coverbands in Nederland. De band bestaat uit zeer ervaren entertainers, enthousiast, muzikaal en gedreven!

allround coverband boeken of inhuren

De band heeft een up to date repertoirelijst met de allernieuwste hits maar ook de oldschool klassiekers en de echte floorfillers komen voorbij evenals de danceclassics, soul, funk, pop en de rock. Al dan niet van eigen bodem.

Band boeken voor scherpste gage

Een show met een fantastische beleving, performed door muzikanten en entertainers die weten wat feesten met een hoofdletter F betekent!
Laat je verrassen door de sound van PAPARAZZI New Style!

Voor Feesttent, bruiloft of bedrijfsfeest

Paparazzi dan ook de avond akoestisch starten, op het podium maar ook bijvoorbeeld bij de entree van de locatie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Paparazzi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties