0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Les Truttes

Biografie Les Truttes

Wat in 1996 begon als een éénmalige grap, is 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Uitgegroeid van kleinschalige optredens in plaatselijke café’s en jeugdhuizen tot de grootste festivals die België en Nederland rijk zijn. 

Bands boek je simpel online bij Burolivemuziek.nl

Covers brengen is één ding; ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. Zij brengen dit in een creatieve mix van muziek en spektakel met de nodige dosis humor en zelfrelativering en maakt hen na al die jaren onnavolgbaar en uniek!

Bands en artiesten boeken

Les Truttes hebben door de jaren heen vriend en vijand moeten overtuigen om te staan waar ze nu staan!  In 2016 werd hun jubileum triomfantelijk gevierd met een groot uitverkocht concert maar 2017 beloofd helemaal Tha Bomb te worden.

Coverband boeken voor scherpste gage

The Greatest Show on Earth’ verandert in een ‘Dark Circus’ vol risico’s en gevaar, humor en magie, verwondering en ontroering … en nog vele verrassingen! Een opmerkelijke Show: The Force is strong with this one!

Complete show!

2017 staat weer garant voor een show vol ‘überkitsch en undercool’, een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten.
Aanvaard het: ook u zal bezwijken!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Les Truttes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties