0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Wallpapers

Biografie The Wallpapers

Op zoek naar muzikaal behang? Een perfecte invulling voor bv. high-tea, (bruilofts)receptie, borrel of tuinfeest. The Wallpapers zorgen voor de sfeervolle achtergrondmuziek.

easy listening muziek boeken of inhuren

4 fantastische en zeer ervaren muzikanten zorgen voor passend muziek. Uit te breiden met een DJ. Maar zonder deze toevoeging al zeer smaakmakend voor de sfeervolle feesten.

Solisten, duo, trio of bands boeken

Dit 4tal heeft de beschikbaar over een klein, compact geluidsinstallatie welke voldoende is voor ruim 75 personen. Klein maar krachtig maar toch maar 1 stopcontact benodigd.

Coverbands voor feesten en bruiloften

De laatste jaren veel ervaring opgedaan op de meest uiteenlopende locaties. Van huiskamer tot kasteel en van casual receptie tot een black-tie party. Niets is onmogelijk voor deze muzikanten. Altijd passende kledij.

The Wallpapers boeken voor scherpste gage

Het genre is zeer breed en omvat diverse muziekstijlen. Van Swing, jazz, blues, pop en latin muziek. In alle gevallen word de muziek van The Wallpapers omschreven als relaxt en herkenbaar. Altijd smaakvolle heerlijke easy listening.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Wallpapers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties