0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hossa Hossa Hossa

Biografie Hossa Hossa Hossa

Hossa Hossa Hossa is een 7 persoons Schlager- en Wiesnband uit NH en speelt een aanstekelijke mix van overbekende Duitse en Oostenrijkse Schlagers, Oktoberfest klassiekers en Après ski hits.

Schlagerband, feest- en carnavalsartiesten boeken

Het repertoire bestaat uit liedjes van o.a. Heino, Rex Gildo, Udo Jürgens, Peter Maffay en Nena, maar ook van moderne muzikanten als Hubert von Goisern en Die Troglauer Buam e.v.a.

Coverbands en artiesten boeken of inhuren

Denk dan aan de klassieke jaren 70 schlagers van bijvoorbeeld Heino en Udo Jürgens en bekende kwaliteits-pop als Nena, Drafi Deutscher, Spider Murphy en Matthias Reim, maar ook de aprés ski hits van DJ Otzi, Tim Toupet etc.

Hossa Hossa Hossa boeken voor scherp gage

Enthousiasme voor Duitsland en Duitstalige (Bayerisch, Österreichisch) muziek maar wél met een serieuze aanpak. Toch staat plezier maken hoog in het vaandel en dat zie je ook bij deze gezellige band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hossa Hossa Hossa boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties