0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Heeren van Aemstel Band

Biografie De Heeren van Aemstel Band

Als begeleidingsband van vele bekende artiesten tot allround coverband op jouw (bedrijfs- of huwelijks)feest. Deze band doet het, en hoe…

Bekende allround coverband

In de bekendste muziekkroeg van Nederland hebben reeds grote namen opgetreden met deze superstrakke band. De kracht van deze show is vooral de diversiteit.

Boek een band

Met krachtige energieke avondvullende show geeft deze band vol gas om jouw feest tot ongekende hoogtes te brengen.

energiek avondvullend programma.

De flexibiliteit in de samenstelling maakt de band geschikt voor ieder evenement

Boek De Heeren van Aemstel Band

De 8-koppige band speelde al menig plein en feesttent plat en doet dat maar al te graag ook op jouw feest of evenement.

Coverband boeken

Met een super breed repertoire is de band nagenoeg voor alle gelegenheden geschikt. En het enthousiasme van de muzikanten spat er vanaf.

 “De Heeren van Aemstel Band” trekt vanaf nu het hele land door. Begeleid al dan niet jouw geboekte artiest maar maakt er absoluut een feest van.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Heeren van Aemstel Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties