0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Heeren van Aemstel Band

Biografie De Heeren van Aemstel Band

Als begeleidingsband van vele bekende artiesten tot allround coverband op jouw (bedrijfs- of huwelijks)feest. Deze band doet het…

Bekende allround coverband

In de bekendste muziekkroeg van Nederland hebben reeds grote namen opgetreden met deze superstrakke band. De kracht van deze show is vooral de diversiteit.

energiek avondvullend programma.

De flexibiliteit in de samenstelling maakt de band geschikt voor ieder evenement

Bekende artiesten

De 8-koppige band is samen te stellen met artiesten als Lois Lane, Erik Mesie (Toontje Lager), Alides Hidding (Time Bandits), Jaap (X-Factor), Leonie Meijer (Voice of Holland), Roberto Jacketti, 2 brothers on the 4th floor, Shary-An, Manuela Kemp (originele presentatrice) en nog vele andere artiesten van dit kaliber zijn op aanvraag beschikbaar.

 “De Heeren van Aemstel Band” trekt vanaf nu het hele land door met diverse bekende top-artiesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Heeren van Aemstel Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties