0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Got the VIBE!

Biografie Got the VIBE!

Got the VIBE! brengt je de eerlijke live band weer terug op de planken! Herontdek het juiste lekkere echte bandjes­-gevoel bij de herkenbare muzikaal uitnodigende en verrassend uitgevoerde versies van je favoriete dans, feest, stamp en meezingers.

coverband en bruiloft band inhuren

Geen over-pretentieus net­-niet­-coverbandje in een koud schreeuwerige led-wall-setup met zinloze attributen. Got the VIBE! zal het publiek op eigen muzikale merites overtuigd weten te boeien, waarbij het publiek de hoofdrol speelt op uw volledig geslaagd feest!

bands boek je simpel online

Van classics tot eighties, van lekkere soul, via enkele besten van Neerlands bodem (indien gewenst) tot nineties, zero’s en de leukste van NU.
Het repertoire wordt afgestemd op de gelegenheid.

Got the VIBE! boek je voor scherpste gage

Alles kan langskomen maar dan in muzikale klasse uitgevoerd op een warm stijlvol podium met professioneel licht en geluid, door (in)credible muzikanten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Got the VIBE! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties