0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Back 4 More

Biografie Back 4 More

Een band die precies de sfeer weet te raken? Die een hele feesttent in de benen krijgt, een bedrijfsfeest tot leven brengt of een bruiloft onvergetelijk maakt? Back 4 More. Altijd goed voor een daverend feest.

Breed repertoire

B4M is een semi-professonele coverband met een breed repertoire voor uiteenlopende gelegenheden. Maar altijd even enthousiast en: altijd live! In de afgelopen jaren heeft B4M een geweldige naam opgebouwd in het covercircuit. Van klein en akoestisch tot dance, pop, rap, soul, latin, reggae en Hollandse feestnummers, snoeiharde (boeren)rock of metal: u noemt het, B4M brengt het. En altijd up to date met de meest recente hits, dat spreekt voor zich.

Gevestigde orde

Met ca. 80 optredens per jaar mag B4M zich inmiddels tot de gevestigde bands rekenen. De bandleden zijn naadloos op elkaar ingespeeld en vullen elkaar qua muzikaliteit en podiumperformance perfect aan. B4M brengt een energieke liveshow, zoals live muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples of vaste setlijsten, maar muziek recht uit het hart.

Back 4 More boek je tegen de scherpste prijs

Tevens te boeken met speciale ABBA-act tegen meerprijs.

Gerelateerde bands op Burolivemuziek.nl

Beethoven
Boulevard
De Suskes
Fl!ppen
De Trainband

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Back 4 More boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties