0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
HOTTUB HEROES

Biografie HOTTUB HEROES

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock!

Allround coverband

Met knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid.
Door naadloze overgangen kan het publiek eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van de HOTTUB HEROES.

Live sensatie!

Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren iedere dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.
Waarbij de hits je om de oren vliegen en gaan naadloos in elkaar over, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten.

HOTTUB HEROES boeken voor scherpste gage

Zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over het podium bewegen.

Fotocredits: Bart Heemskerk

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je HOTTUB HEROES boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties