0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Crystal Dream

Biografie Crystal Dream

Crystal Dream is een veelgevraagde en doorgewinterde live-act van formaat. Kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. De band voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers.

Eigen sound, eigen koers

Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound. Wars van trends en hypes is Crystal Dream een band die met jeugdige eigenwijsheid haar eigen koers vaart, daarmee veel successen heeft geboekt en het live-circuit blijft verrassen.

Graag geziene act

Crystal Dream is een graag geziene act op uiteenlopende events, tijdens festivals, in feesttenten, het clubcircuit en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland. Crystal Dream speelde in het voorprogramma van o.a. Ilse de Lange, UB40, Douwe Bob, Waylon, De Dijk, Golden Earring en Guus Meeuwis..

bekende coverband boeken

“Het repertoire is zeer uiteenlopend, maar het valt me vooral op dat het stevig, strak en goed klinkt! Het is een ervaren band, het klinkt allemaal prima in orde en er zit veel power achter…” Aldus Guus Meeuwis.

Crystal Dream boeken tegen het scherpste tarief

Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Crystal Dream boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties