0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Beethoven Legends

Biografie Beethoven Legends

Beethoven Legends is de band met de grondleggers van de Beethoven band.  Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grond-leggers en gezichten van de populaire band.

De muzikanten in deze kleinere setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziek-industrie. . Zanger Roan Hamminga was een van de finalisten van X-Factor en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands.

Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt! Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor uw evenementen.

Coverbands boeken of inhuren

Een fantastische zanger en  zangeres, beide rasentertainers en voorzien van de gave om je recht in je hart te raken.
En dan de rest van de band… Een drummer die je zelf laat stuiteren van enthousiasme, geweldige gitarist tevens ladykiller, soundmaster en muzikale duizendpoot op keys en dan de groovende bassist, steady en zelfverzekerd.

Beethoven Legends brengt een vette show vol feestbeleving

Niet minder verrassend is de unieke podiumopstelling en vette show die je een totale, intense feestbeleving zal geven. LED-wall, Laser en uitgebreid licht ondersteunen op originele wijze het muzikale geweld.

Te gekke openbare optredens voor o.a. Festival Paaspop, De Boeskool is Los in Oldenzaal (Groot pleinfeest voor ruim 10000 man publiek), Beachparty bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal, Relatieplanet Singlesparty en verschillende discotheken. Ook is TYB de perfecte band voor private party’s en bedrijfsevenementen. Zo mochten ze schitteren bij o.a. feesten van Nike, Jumbo en Etos (Escape Amsterdam) en bij verschillende bruiloften,

Beethoven Legends boeken

They has THE MAGIC, en die ga je horen, zien en vooral voelen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Beethoven Legends boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties