0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
X-static

Biografie X-static

Helaas is X-static gestopt met spelen. Vind hier meer coverbands. 

Een tentfeest met de hele stad, lekker losgaan in je favoriete dancing of discotheek of een spetterend bedrijfsfeest.
Voor de vijf mannen van X-Static telt slechts één ding, het hele publiek een geweldige avond bezorgen.

Band boeken of inhuren

Alle denkbare muziekstijlen komen voorbij: Van de nieuwste tophits tot tijdloze klassiekers die iedereen herkent. Stoere rock, zwijmelende ballads en alles wat daar tussenin zit. Dansen, springen en keihard meezingen! Stilstaan is er niet bij en het risico op kilometers polonaise (inclusief bandleden) is constant aanwezig.

Humor, enthousiasme en 200% feest!

Flexibel en afwisselend! Voor een rustig begin van de avond kan bijvoorbeeld een unieke akoestische set spelen. Dus geen muziek waar niemand op zit te wachten, maar constant 200% feest!

Coverbands  voordelig boeken

Ook hun presentatie en een humorvolle interactie met het publiek zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Het enthousiasme en de energie spatten gewoon van het podium! Plezier maken en een gigantisch feest bouwen en dat zul je merken ook! Wat je hoort is puur, echt en LIVE. Zonder uitzondering!

X-static boeken voor scherpste gage

Ondersteund door geluid en licht van het hoogste niveau met alleen de beste apparatuur en technici, is ook voor u als organisator een feest om mee te werken. Punctueel, vlot, flexibel en professioneel zijn de kernwoorden die op dit vlak van toepassing zijn.

Kortom They will blow your mind!

bestaat uit:
Leroy Ter Braak, Zang
Niek Bosman, Gitaar
Peter Vos, Bas
Boudewijn Kroes, Drums
Ron Gerritsen, Toetsen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je X-static boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties