0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Cassette Band
  • Info
  • Repertoire

Biografie Cassette Band

De Cassette Band is een 6 koppige energieke coverband met een zeer breed repertoire waarmee je ieder feest aan de gang krijgt. De band speelt hits van vroeger maar ook zeker de hits van nu.

Coverband boeken of inhuren

En met de muziek van ‘nu’ bedoelt de band absoluut de hits die ook in de top 40 staan. Daarmee geeft de band aan om naast een alltime favorite repertoire zeker ook de actuele hits meepakt.

Boek een bruiloftband

Dit o.a. gespeeld in vette mashups en medleys in een energieke show van muzikanten die wel raad weten met een zaal vol publiek die zin hebben in een feestje. Het motte van de band is dan ook; “Je moet kunnen meezingen en op de muziek kunnen dansen”.

Cassette Band boeken voor scherpste gage

De band is betrekkelijk nieuw maar de bandleden zijn super ervaren podiumbeesten met jarenlange ervaring in andere (cover)bands. Mede door de corona hebben ze mekaar gevonden en maanden keihard gewerkt aan een podium act die staat als een huis.

Band boeken

De band is dan ook zeer geschikt voor een spetterende bruiloft, studentenfeest, knallend bedrijfsfeest of dorpsfeest.

Rock Medley (Bon Jovi, Toto, AC/DC, Guns ‘n’ Roses),

Disco Medley (ABBA, Weather Girls, Earth Wind & Fire, Sister Sledge, Village People)

Throwback Medley (Backstreet Boys, Spice Girls, Britney Spears, Whitney Houston).

Maar naast de echte klassiekers spelen wij uiteraard ook hits van nu zoals Dua Lipa, Harry Styles, Maan, The Weeknd, Ed Sheeran, De Jeugd van Tegenwoordig.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cassette Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie