0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Perfect Showband

Biografie Perfect Showband

Perfect Showband is een allround coverband die al ruim 20 jaar bestaat in het bandcircuit en bestaat uit 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres.

allround coverband boeken of inhuren

Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden.
Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving.

bands voordelig inhuren bij burolivemuziek

Met hits van toen tot de hedendaagse top 40 gaat overal het dak eraf en zijn dan ook niet alleen perfect voor een feesttent maar ook zeker voor een bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsevent.

Allround repertoire

Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid hen van vele andere bands!

Perfect Showband boeken voor scherpste gage

Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Perfect Showband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties