0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
REPOP
  • Info
  • Repertoire

Biografie REPOP

REPOP is een 11 koppige swingende coverband die een breed genre speelt. Van pop tot rock en de funk klassiekers. 11 ervaren en super enthousiaste jonge muzikanten zorgen voor de meest swingende avond.

Band boeken of inhuren

Zeer geschikt voor (bedrijfs)feesten, festivals, evenementen, tentfeesten en een swingende bruiloft. Bekende hits van toen in een moderne uitvoering of mash up. Gecombineerd met de top40 muziek van nu.

Boek een coverband

De enthousiaste muzikanten zorgen voor een hoge energie op het podium en de band swingt dan ook de pan uit. Een uitzinnige show met professionele presentatie zorgt voor een top avond die je niet snel vergeet.

REPOP boeken voor scherpste gage

De band heeft naast de standaard setting van een band ook een uitzinnige blazerssectie van 3 personen, wat bestaat uit 2 trompetten en een sax. Dit zorgt voor de extra kers op de taart.

Justin Timberlake
Michael Jackson
Prince
Icona Pop
Nicki Minaj
Dr Alban
Macklemorge & Ryan Lewis
LMFAO
Linda Roos en Jessica
Destiny’s Child
Spice Girls
Backstreet Boys
Chubby Checker
Joan Jett & The Blackhearts
Pharrel Williams

e.v.a.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je REPOP boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties