0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marcus & Taylor Partyband

Biografie Marcus & Taylor Partyband

Be prepared voor Marcus & Taylor Partyband. Dé allround coverband die meer dan 100 meezingers, meespringers en high energy knalplaten in één wervelende show verwerkt.

Boek een coverband

Wees klaar voor een avondje zingen en springen. De mannen wisselen in hoog tempo de knalste platen er door en zorgt voor een dampende feesttent of feestlocatie.

Band boeken of inhuren

Van een hoop gitaargeweld naar dikke beats en een super vette sound. De show is een aaneenschakeling van old time favorites die vloeiend in elkaar overlopen. Je hebt werkelijk geen tijd om op adem te komen.

Bands voor scherpste gage

De band heeft ruim 10 jaar ervaring en weet ieder feest om te toveren in een interactief meespring en meezing feest. Zeer geschikt voor feesttenten, spetterende bedrijfsfeesten en festivals.

Marcus & Taylor Partyband boeken

De band is standaard voorzien van een dikke lichtshow en special FX. Wees gewaarschuwd en ben dr maar klaar voor want de mannen komen eraan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marcus & Taylor Partyband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties