0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
B-TRIX

Biografie B-TRIX

Even om vooraf misverstanden te voorkomen;  weet waar u aan begint!  PAS OP! Er zal over Uw feest worden nagepraat!!

Dance Classics, Motow, Soul

100% Live muziek in een samenstelling zoals je die nog maar weinig ziet, zelfs zij die nooit dansen “are dancing across the floor”.
De lekkerste Dance Classics en Motown Soul doen de jaren 70′ tig en 80′ tig herleven. Echter ook uitstapjes naar de hedendaagse muziek komen voorbij.  Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of feesttent;  B-TRIX maakt van uw feest een ware happening.

Sterk repertoire

Deze negenkoppige topformatie uit Twente staat garant voor een bomvolle dansvloer vanaf de eerste minuut. Opvallend is daarbij de ijzersterke repertoire keuze. B-TRIX zoekt altijd naar de zogenaamde “O Ja ! ” nummers.

Topmuzikanten

Als solide fundament een pompende bassist en een strakke drummer, een vingervlugge toetsenist die samen met een lekker solerende gitarist de basis compleet maakt. Voeg daar een vette blazers sectie aan toe. En als laatste een zanger als rots in de branding en onze zangeres met een dijk van een stem.

B-TRIX boek je tegen de scherpste prijs

Deze mix wordt opgediend met het beste op geluid en lichtgebied om een all-inclusive avond voor U te verzorgen!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je B-TRIX boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties