0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Daredevils
  • Info
  • Repertoire

Biografie Daredevils

Deze onder het management van The Dirty Daddies getekende supersterren reizen stad en land af om overal een feestje te bouwen. Maar deze party animals zijn al lang onder de vleugels van de Daddies weg.

Boek voordelig een band

Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt. Een spetterende coverband.

Coverband boeken of inhuren

Subliem gesmede tracks met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen.

Bands bij Burolivemuziek.nl

Best of both worlds: je kunt je twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang bier drinken en meeschreeuwen.
Hoe dan ook, de avond zal één groot feest zijn en garantie voor de day-after met schorre kelen, katers en vermoeidheidsverschijnselen

Dare Devils boeken voor scherpste gage

Met een monsterlijk maar tegelijker tijd ook feestelijk repertoire.

Don Henley, Foo Fighters, Toto, Neon Trees, Status Quo, Usher, Bon Jovi, Queen, Avicci, Metallica, ZZ Top, Katy Perry, Whitney Houston, The Rolling Stones, Snap, Kim Wilde, Taio Cruz, Liquido, Golden Earring, Michael Jackson, Pitbull, Muse, Aerosmith & nog veel en veel meer!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Daredevils boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties