0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Dirty Daddies

biografie The Dirty Daddies

The Dirty Daddies is een 7-koppige spektakelband die in hoog tempo een spervuur aaneengeschakelde hits op je afschiet en zodoende het begrip ‘coverband’ een totaal nieuwe lading geeft.

Coverband boeken

Bij de dirty daddies vloeit iedere hit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert.

Voordelig een band of artiest boeken

In hun eerste jaar stond de agenda van dit in het wit getooide gezelschap al tot de nok vol waardoor de heren in no time dé nieuwe sensatie in festival land zijn geworden.

The Dirty Daddies nemen je mee van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss.

The Dirty Daddies boeken voor scherpe gage

Ouder houdt je kinders thuis want de dirty daddies komen eraan!

Special effects tijdens de shows

Naast een spervuur aan hits en meezingers word er tijdens de shows ook gebruik gemaakt van confetti kanonnen, Co2 jets en andere special effects.

stilstaan is geen optie bij deze coversensatie!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Dirty Daddies boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties