0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Billboard
  • Info
  • Repertoire

Biografie Billboard

Billboard is een 9 persoons coverband met ervaren muzikanten, die met veel plezier een gevarieerd repertoire spelen, van klassiekers tot hippe hedendaagse nummers speelt.

Coverband boeken of inhuren

Het repertoire wordt per gelegenheid zorgvuldig uitgekozen en aangepast aan de wensen van de klant en het aanwezige publiek en loopt uiteen van grooving disco tot pop en classic rock en van klassiekers tot hedendaagse top 40 hits. En uiteraard ook Nederlandstalige muziek.

Bands boek je simpel online

Een allround coverband met een 3 persoons blazerssectie, topmuzikanten, een geweldige zanger en een fantastische zangeres die cum laude is afgestudeerd aan het conservatorium.

Billboard boeken voor scherpste gage

Met deze negen top muzikanten is de variatie in muziek dan ook erg groot. Arrangementen word zelf geschreven zodat het zelfs mogelijk is dat een ogenschijnlijk saai nummer word herschreven tot een swingend nummer op bv een bruiloft.

Band voor bruiloft boeken

Multi inzetbaar op bv een spetterende bruiloft, een swingend bedrijfsfeest of een knallende feesttent. De band heeft het de afgelopen jaren allemaal gedaan en doet het graag nog een keer voor jouw feest.

Billboard speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Het repertoire van Billboard is buitengewoon breed en flexibel, met nummers van bijvoorbeeld Bruno Mars, Robbie Williams, Beyoncé en Toto
Maar ook hits van eigen bodem, zoals Anouk, De Dijk, The Scene en Het Goede Doel.

Groovende disco, funk, rock en Nederlandstalig: Billboard speelt het allemaal!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Billboard boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties