0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Billboard

Biografie Billboard

Een coverband met ervaren muzikanten, die met veel plezier een gevarieerd repertoire spelen, van klassiekers tot hippe hedendaagse nummers, dat is Billboard.

9-koppige coverband !!

Het repertoire wordt per gelegenheid zorgvuldig uitgekozen en aangepast aan de wensen van de klant en het aanwezige publiek en loopt uiteen van grooving disco tot pop en classic rock en van klassiekers tot hedendaagse top 40 hits. En uiteraard ook Nederlandstalige muziek.

allround band boeken of inhuren

Het repertoire van Billboard is buitengewoon breed en flexibel, met nummers van bijvoorbeeld Jimmy Bo Horne, Coldplay, Beyoncé, Huey Lewis & the News en Toto.
Daarnaast ook muziek van eigen bodem, zoals Alain Clark, De Dijk, The Scene en Het Goede Doel.

Groovende disco, funk, rock en Nederlandstalig: Billboard speelt het allemaal!

Billboard boeken voor scherpste gage

Met negen muzikanten (een zanger, een zangeres, drie blazers en een viermans sterke ritmesectie) is de variatie in muziek groot; van luisterliedjes met een kleine bezetting, tot dance classics zoals Earth Wind and Fire en Queen. Hedendaagse muziek en uit een ver verleden.

Band voor bruiloft boeken

Of het een bruiloft, bedrijfsfeest, een café- of restaurantoptreden is, een grote feesttent of een juist een intiem privé evenement, samen maken we er een mooi feest van!

Billboard speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Billboard boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties