0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Billboard
  • Info
  • Repertoire

Biografie Billboard

Billboard is een 9 persoons coverband met ervaren muzikanten, die met veel plezier een gevarieerd repertoire spelen, van klassiekers tot hippe hedendaagse nummers speelt.

Coverband boeken of inhuren

Het repertoire wordt per gelegenheid zorgvuldig uitgekozen en aangepast aan de wensen van de klant en het aanwezige publiek en loopt uiteen van grooving disco tot pop en classic rock en van klassiekers tot hedendaagse top 40 hits. En uiteraard ook Nederlandstalige muziek.

Bands boek je simpel online

Een allround coverband met een 3 persoons blazerssectie, topmuzikanten, een geweldige zanger en een fantastische zangeres die cum laude is afgestudeerd aan het conservatorium.

Billboard boeken voor scherpste gage

Met deze negen top muzikanten is de variatie in muziek dan ook erg groot. Arrangementen word zelf geschreven zodat het zelfs mogelijk is dat een ogenschijnlijk saai nummer word herschreven tot een swingend nummer op bv een bruiloft.

Band voor bruiloft boeken

Multi inzetbaar op bv een spetterende bruiloft, een swingend bedrijfsfeest of een knallende feesttent. De band heeft het de afgelopen jaren allemaal gedaan en doet het graag nog een keer voor jouw feest.

Billboard speelt met plezier specifieke nummers op jullie aanvraag.

Het repertoire van Billboard is buitengewoon breed en flexibel, met nummers van bijvoorbeeld Bruno Mars, Robbie Williams, Beyoncé en Toto
Maar ook hits van eigen bodem, zoals Anouk, De Dijk, The Scene en Het Goede Doel.

Groovende disco, funk, rock en Nederlandstalig: Billboard speelt het allemaal!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Billboard boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie