0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Pietenband van Sinterklaas

Biografie De Pietenband van Sinterklaas

Sinterklaas heeft sinds kort een nieuw band; de Pietenband van Sinterklaas. Deze band is heel bedreven in het spelen van de leukste Sinterklaasliedjes en andere liedjes waardoor je helemaal in de Sinterklaassfeer komt.

Coverband boeken of inhuren

Als basis voor deze Sinterklaasband word speciaal voor de gelegenheid de muzikanten van pianoshow Bakeytown in pietenoutfit gehesen. Compleet met roetveeg en prachtige pakken.

Boek een band

De muzikanten van Bakeytown zijn stuk voor stuk muzikale toppers die bijna allemaal van het conservatorium komen en beroepsmuzikant zijn. Je boekt dan ook een band die snel kan schakelen en improviseren.

Boek De Pietenband van Sinterklaas

De band is in diverse formaties te boeken. Van solo pianist tot een complete band met 6 muzikanten. Zeer flexibel en super ervaren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Pietenband van Sinterklaas boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties