0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Immer Gerade Aus

Biografie Immer Gerade Aus

Immer gerade aus is dé partyband voor een geslaagd oktober- of bierfest. Maar voor een gezellig tentfeest of bedrijfsfeest in stijl van de Münchener Oktoberfesten draaien deze dame en heren hun handen ook niet voor om.

Oktoberfest band boeken

In een show vol Ballerman hits, Oktoberfest knallers en Schlager kneiters is stilstaan geen optie en sta je binnen de kortste keren op de tafel te dansen met een bierpul in je hand.

Schlager- en Oktoberfest hits

De bekendste ballads, klassiekers en meezingers komen voorbij en deze stel zeer ervaren muzikanten (je kunt ze herkennen van de bekende topband TILT) zorgen geheid voor de gezelligste sfeer die je kent van de echte Oktoberfesten in München.

Bekende coverband boeken voor scherpe prijs

Het repertoire is veelzijdig en voor ieder wat wils. Je kunt ze allemaal meezingen. Van Rosamunde tot Fiesta Mexicana en van Vliegerlied tot Viva Colonia. Herkenbaar tot en met.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Immer Gerade Aus boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties