0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Sundaze

Biografie Sundaze

Sundaze is een drie-mans Funk/Rock band uit Amsterdam bestaande uit Ümit Kiliç op zang/gitaar, Tom Ruys op bas en Rutger Genser op drums en is bekend voor hun rauwe en enorm energieke live performance en het beheersen van een groot spectrum aan innovatieve tonen.

Funk en rock band boeken

De muziek van Sundaze maakt een nauwe mix van strakke funky ritmes met catchy pop/rock melodieën, en old-skool blues, soul, reggae en jazz sausjes om er een enerverende muzikale mix pot van te maken, bereikbaar voor een enorm breed publiek.

Eigen songs en covers

Ümit en Tom begonnen hun muzikale avontuur in een punk/rock groep toen ze tieners waren, maar besloten snel af te wijken om hun eigen band op te richten en hun nieuw gevonden liefde voor Funk/Rock muziek te ontdekken.

Krachtige energie

Geïnspireerd door bands als The Red Hot Chili Peppers en het vroegere Maroon 5 besluiten ze hun band  ‘Sundaze’ te noemen. Een naam die de chille vibes, maar toch krachtige energie, goed beschrijft.

Betaalbare rock en funk band boeken

Ümit, Tom en Rutger begonnen nationaal te touren als Sundaze, met een repertoire van covers en eigen werk, speelden ze in de Melkweg, P60, Paard van Troje, TEDx en vele andere plekken en grote festivals over het gehele land.

Eigen repertoire en EP

In de zomer van 2013 hebben ze zichzelf opgesloten om hun eerste EP op te nemen, welke uitgebracht is in 2014!

Door de vele jaren hebben de mannen van Sundaze bewezen hard werkend en vastberaden te zijn wiens doel is om eindeloos de creatieve grenzen te overschrijden en een innovatieve, maar toch catchy, stijl toe te voegen die moderne muziek liefhebbers uitdaagt om hun te vergezellen op een reis naar muzikale verrijking.

ook herkenbare covers

De ambities van de band zijn om ooit grote performers te worden die grote arenas zullen vullen met honderden, duizenden mensen en ze zijn gestart met dit pad naar hun droom met hun nieuwe opkomende full-length album en een nationale en internationale tour voor het promoten van de release.

Dit belooft meer en meer in de nabije toekomst.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sundaze boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie