0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sundaze

Biografie Sundaze

Sundaze is een drie-mans Funk/Rock band uit Amsterdam bestaande uit Ümit Kiliç op zang/gitaar, Tom Ruys op bas en Rutger Genser op drums en is bekend voor hun rauwe en enorm energieke live performance en het beheersen van een groot spectrum aan innovatieve tonen.

Funk en rock band boeken

De muziek van Sundaze maakt een nauwe mix van strakke funky ritmes met catchy pop/rock melodieën, en old-skool blues, soul, reggae en jazz sausjes om er een enerverende muzikale mix pot van te maken, bereikbaar voor een enorm breed publiek.

Eigen songs en covers

Ümit en Tom begonnen hun muzikale avontuur in een punk/rock groep toen ze tieners waren, maar besloten snel af te wijken om hun eigen band op te richten en hun nieuw gevonden liefde voor Funk/Rock muziek te ontdekken.

Krachtige energie

Geïnspireerd door bands als The Red Hot Chili Peppers en het vroegere Maroon 5 besluiten ze hun band  ‘Sundaze’ te noemen. Een naam die de chille vibes, maar toch krachtige energie, goed beschrijft.

Betaalbare rock en funk band boeken

Ümit, Tom en Rutger begonnen nationaal te touren als Sundaze, met een repertoire van covers en eigen werk, speelden ze in de Melkweg, P60, Paard van Troje, TEDx en vele andere plekken en grote festivals over het gehele land.

Eigen repertoire en EP

In de zomer van 2013 hebben ze zichzelf opgesloten om hun eerste EP op te nemen, welke uitgebracht is in 2014!

Door de vele jaren hebben de mannen van Sundaze bewezen hard werkend en vastberaden te zijn wiens doel is om eindeloos de creatieve grenzen te overschrijden en een innovatieve, maar toch catchy, stijl toe te voegen die moderne muziek liefhebbers uitdaagt om hun te vergezellen op een reis naar muzikale verrijking.

ook herkenbare covers

De ambities van de band zijn om ooit grote performers te worden die grote arenas zullen vullen met honderden, duizenden mensen en ze zijn gestart met dit pad naar hun droom met hun nieuwe opkomende full-length album en een nationale en internationale tour voor het promoten van de release.

Dit belooft meer en meer in de nabije toekomst.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sundaze boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties