0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Papa di Grazzi

Biografie Papa di Grazzi

Papa di Grazzi is dé coverband en kun je omschrijven als ‘vooral erg veelzijdig’. Een echte showband full entertainment. Met papa Gras himself aan het roer.

allround tot coverband boeken of inhuren

Zanger / entertainer Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit. Deze Godfather of party was n.l. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose en tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel ,,O” waarmee hij nog steeds de tent uit zijn voegen laat barsten.

Bands boek je simpel bij Burolivemuziek.nl

Na bijna 25 jaar kwam er in 2004  een geschil tussen de band en Albert over de te varen koers en formeerde Albert (Papa)  ,,Papa di Grazzi’.

Deze band is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound.

Papa di Grazzi boeken voor scherpste gage

De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers.

Ze zijn dan ook niet voor niets “Uw muzikale sleutel tot een geslaagd evenement”

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Papa di Grazzi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties