0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Hakviolen

Biografie De Hakviolen

‘De HAKVIOLEN’ zijn 5 rasmuzikanten met een Rock & Roll-hart en roots in het prachtige Twentse land. Naast eigen nummers en covers zijn deze mannen ook Normaal tribute band.

(boeren)rockband boeken

Frontman Eric “Reerbek” Roessink, gitaristen Aldowin “Stroalbek” Besselink en “Hungry” Hans Brunnekreef, bassist André “Manschot” Landkroon en drummer Ronald “Reuriezer” Roerink spelen met de echte Normaal-nummers uit vooral de beginperiode elk café, bar, zaal, tent of stadion aan gruzelementen.

Allround rock repertoire

Volgens de “Normaal-Anhangers” zijn de Hakviolen ondertussen dé beste live Normaal Tribute Band van Nederland. Logischerwijs worden ze daarom veelal ook geboekt als voor- of naprogramma voor o.a. Bökkers en Old Ni-js

Rock ’n roll Feestband!

‘De HAKVIOLEN’ is een rock / rock & roll, show- en feestband. Geen gelikte boyband die alle ceedeetjes zoetgevooisd nazingt, maar een geoliede rockmachine die dwars door het podium gaat of door het plafond.

Ze spelen eigen nummers, bestaande nummers met eigen teksten en enkele covers.
Een live optreden van ‘De HAKVIOLEN’ moet je hebben gezien!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Hakviolen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties