0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Prezz coverband

Biografie Prezz coverband

Prezz coverband is een energieke, stijlvolle coverband met een top show. De muzikanten springen als jonge honden over het podium en in een vurige interactieve show knallen ze de hits de zaal of tent in.

Coverband boeken of inhuren

De betrekkelijk jonge band (2013 opgericht) hebben een super goed en breed repertoire. Van de allerbeste hits uit de top 40 tot de beste dance classics uit de jaren 90’s, 00’s tot nu. Maar uiteraard ook de Nederlandstalige meezingers.

Boek een band

In verrassende medleys vuurt deze coverband meer dan 100 hits op je af en het enige wat je kunt en wilt doen is meezingen en springen. Hierdoor draait ieder optreden weer uit op één groot muzikaal superfeest!

Prezz boeken voor scherpste gage

De band bestaat uit 6 energieke muzikanten. Zij staan garant voor enthousiasme en energie en uiteraard leveren ze entertainment op zeer hoog niveau. Of het nu voor een bruiloft is, een studentenfeest, tentfeest of een bedrijfsevent.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Prezz coverband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties