0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Virus

Biografie Virus

Virus is een top 40/top 100 coverband uit Friesland. De band is opgericht in 2005 en bestaat uit 6 ervaren muzikanten. Op front een fantastische zangeres.

coverband en bruiloftband boeken of inhuren

De band speelt een breed allround top 100 repertoire en is zeer geschikt voor bruiloften, dorpsfeesten, feesttenten en bedrijfsfeesten.

Bands boek je simpel online

Met een scala aan recente hits en krachtige klassiekers worden de songs hartstochtelijk gepeeld en ontvangen! Hits Van Adele, Pharrel Williams, Snow Patrol, Guns ’n Roses tot De Dijk, Blof, en Andre Hazes.

Virus boeken voor scherpste gage

De ervaren muzikanten weten van elk feest een echt topfeest te maken. Met hun aanstekelijk repertoire en enthousiasme is uw feest bij voorbaat geslaagd! Het word geheid een feest met deze super allround coverband.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Virus boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties