0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Virus

Biografie Virus

Boeken van deze act betekent “besmet raken met VIRUS”

Virus is een top 140 band uit het noorden van Friesland.
Prachtige zangeres als frontvrouw van deze ervaren band met louter ervaren topmuzikanten.

Ervaring voor een top dansavond

De muzikanten van Virus hebben in diverse bands gespeeld en vanaf november 2005 spelen ze samen in de huidige bezetting.

groot allround repertoire

Gewapend met een gevarieerd repertoire van pop en rockcovers bestormen zij al 11 jaar de podia in noord Nederland. Met een scala aan recente hits en krachtige klassiekers worden de songs hartstochtelijk gepeeld en ontvangen! Hits Van Adele, Pharrel Williams, Snow Patrol, Guns ’n Roses tot De Dijk, Blof, en Andre Hazes.

Lekkerste hits

Virus weet van elk feest een echt topfeest te maken. Met hun aanstekelijk repertoire en enthousiasme is uw feest bij voorbaat geslaagd! Virus wordt oa gevraagd voor dorps-, bedrijfs-, en personeelsfeesten, trouwerijen, festivals, verjaardagen en overige evenementen.

breed inzet

U hoeft niet te twijfelen aan de kwaliteit van Virus. Het word geheid een feest met deze super allround coverband.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Virus boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties