0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Rosie and Jo

Biografie Rosie and Jo

Deze band brengt uw party een romantische sfeer, swing en charme! De vier professionele artiesten zingen en spelen op muzikaal hoog niveau. Ze zijn alle erg ervaren en kunnen op uw wensen ingaan.

Band boeken

Een relaxte gardenparty tot een grote bruiloft, van een waardig stuk tijdens een ceremonie tot easy-listening muziek tijdens een eten of een borrel…

Boek een coverband

Zij spelen bossa novas, jazzstandards en balladen, soulnummers, songs uit de jaren 20 en 30, top 40 nummers (op aanvraag) en kunnen ook verrassen met een muziektheatrale performance. Kortom deze bands kan bijna alles!

Rosie and Jo boeken of inhuren

Het grootste en meest diverse aanbod van bands vind je bij Burolivemuziek.nl Ben je opzoek naar een specifieke band of categorie? Of heb je een bepaald budget in gedachten? Maak dan gebruik van de handige filters.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer ziet. Een band boeken is namelijk niet iets wat je dagelijks doet.

Band boeken of inhuren

Wacht dan niet te lang om contact met ons op te nemen. Wij adviseren onze klanten suf en vinden het alleen maar leuk om jou te voorzien van de juiste livemuziek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rosie and Jo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie