0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Agogo

Biografie Agogo

Agogo is een energieke, passievolle en enthousiaste 7 persoons allround coverband formatie die gewapend met een zeer breed repertoire en een flitsende lichtshow een fantasische swingende show brengt.

Allround coverband en bruiloft band boeken

Deze heerlijke groovy band beschikt over een zeer breed repertoire dat reikt van danceclassics tot de meest actuele party hits. Deze worden in gave medleys en super coole danspasjes gegoten tot een flitsende show.

bands en livemuziek boek je simpel online

Hierbij is het muzikale niveau indrukwekkend, het tempo overdonderend en de publieksparticipatie hoog zodat geen dansvloer ongevuld blijft en geen feest onbesproken.

Band voor bruiloft en personeelsfeest

Agogo word ondersteund door een apart geluidsbedrijf dat zorg draagt voor de kwaliteit van de show met een geweldig geluidssysteem en spetterend licht en ledwall.

Agogo boeken voor het scherpste gage

Standaard werkt de band met een DJ die zorgt voor het opwarmen van het publiek en uiteraard de pauzes van de band verzorgt zodat de party never ends!

ook te boeken;

Agogo Intimate
Duo van piano en zangeres verzorgen de huwelijksceremonie of spelen mooi bij binnenkomst, tijdens het eten of gedurende de receptie
€ 750,00 ex 6% btw

Agogo Acoustic
Agogo speelt een extra rustige akoestisch georienteerde set aan het begin van de avond of tijdens het diner
€ 750,00 excl. 6% btw

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Agogo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties