0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tilt

Biografie Tilt

Het is niet voor elke musici of bandje weggelegd te mogen zeggen dat ze al langer dan 30 jaar bestaan, en nog steeds progressie (willen) boeken.
Voor deze vijf mannen is die titel dan weer wel weggelegd sinds ze eind jaren 70 besloten Tilt op te richten.

allround coverband boeken

Vanaf het begin zag oprichter Frenk de Wert in dat muziek spelen alleen niet genoeg was, dit deed iedereen immers al.
Tilt moest op de kaart gezet worden door precisie en vakmanschap gecombineerd met een lichtshow die goed in sync was met de band. De uitstraling van de band is niet onopgemerkt gebleven en de band was al snel gewild.

breed repertoire

Anno 2014 deelt Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen , toetsenist Jorg Vrensen, bassist Peter Vennings, gitarist Michiel van den Boer en drummer Peter Verbunt. Tilt is onderhand uitgegroeid tot één van de Nederlandse top coverbands, een begrip in het covercircuit.

coverband voor scherpste prijs boeken

Het succes van Tilt is te verklaren door het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé.

Tilt boeken voor scherpste gage

Door het brede repertoire van de band zijn ze flexibel in te zeggen van mini-concert tot festival en van bedrijfsfeest tot feesttent, alles is mogelijk!
Wat begonnen is als schoolbandje in de aula is uitgegroeid tot een band die concerten geeft en begeleid op de grote podia zoals Ahoy.

Een band boek je simpel online

Tilt is naast vaste begeleidingsband van vele bekende Nederlandse artiesten ook Multi inzetbaar als bv band voor een muziekquiz als ‘in hou van…’ of als vast intermezzo voor een festival of concert.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tilt boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties