0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Pierementband

Biografie De Pierementband

Een act die waarschijnlijk wereldwijd de enige in zijn soort is. De Pierementband. Een enorm draaiorgel is de blikvanger en een meer dan volwaardig lid van deze feestband, die verder bestaat uit drie livemuzikanten/lakeien. Een samensmelting van nostalgisch graaiorgelgeluid met traditionele instrumenten -zoals bas en gitaar- en met zang.

Draaiorgel boeken of inhuren

Muzikaal gezien een unieke combinatie die zorgt voor een nieuwe dynamiek op entertainmentgebied.

Gerenommeerde artiesten

De drie livemuzikanten zijn gerenommeerde artiesten: John Sprenkels (accordeon, zang), Patrick Marcelissen (gitaar,zang) en Arjan van den Broek (bas, zang). Het repertoire bestaat uit grote internationale hits door de jaren heen maar natuurlijk gaan zij de Nederlandstalige hits ook niet uit de weg. En dat allemaal begeleid door het typerende Hollandse draaiorgelgeluid, verpakt in een oer-Hollands decor.

De oplettende lezer zal opgemerkt hebben dat deze mannen ook bekend zijn van de Rock-&-Loll band WC EXPERIENCE.
Verdere introductie is dus niet nodig

De Pierementband boeken voor de scherpste prijs

De Pierementband kan worden ingezet op evenementen, bruiloften, bedrijfs- en personeelsfeesten maar ook op grote festivals.
Breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn legio!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Pierementband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties