0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Bounties

Biografie De Bounties

We schrijven 1997, het jaar van oprichting van de band de Bounties. Opgericht tijdens de traditionele jaarmarkt in het Brabantse dorp Rijen, het dorp van de band.

Allround covers en feest!

De Bounties ontpoppen zich als een echte gezellige feestband en worden al snel in de regio ontdekt en anno 2012 zijn De Bounties een veel breder repertoire ten gehore gaan brengen  wat bestaat uit een Nederlands en Engels repertoire. De basis is wel hetzelfde gebleven…..

FEEST in de tent!!

De Bounties spelen van Marco Borsato tot Wolter Kroes en van Amy Winehouse tot Lady Gage.
Breed repertoire dus.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Bounties boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties