0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Guus Bok Liveband

Biografie De Guus Bok Liveband

Guus Bok is al mateloos bekend als nederpopzanger en nu is hij ook te boeken met zijn complete band; De Guus Bok Liveband.
Band bestaat uit 7 muzikanten waaronder 2 blazers.

Nederpop band boeken of inhuren

Guus Bok staat bekend om zijn energieke, muzikale en opzwepende shows.
Een optreden bestaat uit zowel eigen hits als Nederpopliedjes van o.a. Doe Maar, De Dijk en Guus Meeuwis – liedjes die iedereen uit volle borst meezingt.

Bekende coverband

Guus is met zijn liedjes regelmatig op de landelijke radio te horen. Hij treedt op in het hele land, waar hij o.a. in de line-up stond met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Racoon.

Guus Bok boeken voor scherpste gage

Het lied ‘Nadien’ was de single van de week bij 100% NL.
De Guus Bok Liveband was anderhalf jaar lang de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ bij Fox Sports!

Nederpop hits

De show van de Guus Bok Liveband is verrassend en dynamisch, met veel interactie tussen zanger/band en publiek.
Eén ding is zeker: stilstaan is uitgesloten!

Voor informatie van Guus Bok solo kun je hier terecht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Guus Bok Liveband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties