0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
TONCA

Biografie TONCA

TONCA betekent vooral FEEST, daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als “Dé feestband van het Wilde Zuiden!”.
Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat.

Oktoberfest en schlager muziek boeken of inhuren

TONCA werd opgericht in oktober 2003 en bestaat uit vijf muzikanten die al heel wat jaren meedraaien in de meest verschrikkelijke muziekcircuits. Het uitgebreide repertoire is gebaseerd op fouter dan fout aangevuld met alles wat een feest nodig heeft.

Bands boeken voor scherpste gage

TONCA is een combinatie tussen een feestband en een oktoberfest band en spelen op dito feesten.
Tijdens de oktoberfest periode heet de band TONCA OHNE GEWÄHR en daarbuiten gewoon TONCA.

Feestband met breed repertoire

Als feestband speelt TONCA het meest uiteenlopende repertoire; van Guus Meeuwis tot Mooi Wark en van Elvis Presley tot aan Simple Minds.
Niet voor niets is dit de meest wilde feestband uit het Zuiden.

Oktoberfest band

En als TONCA OHNE GEWÄHR is de band volledig in het Duits georienteerd met o.a. de knallende hits van ‘Fliegerlied, Schatze schenk mir ein Foto, Anton Aus Tirol, Sierra Madre en Ein Prosit!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je TONCA boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties