0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Plork en de aannemers

Biografie Plork en de Aannemers

Per 01-01-2020 is Plork en de Aannemers gestopt met optreden. Hier vind je meer boerenrockbands 

Enkele jaren geleden zag Plork en de Aannemers het levenslicht, wat begon als een geintje in de kroeg is uitgegroeid tot een rockende stampende feestmachine met het geingehalte hoog in het vaandel.

Boerenrockband boeken

Dit is natuurlijk niet vreemd want alle leden van de band hebben hun sporen in de showbusiness ruimschoots verdiend.
Zo was Plork jarenlang voorzanger in een kozakkenkoor, Aannemer 1 was tamboer bij de fietsfanfare van de Raboploeg, Aannemer 2 speelt nog steeds bij een dakkapel uit Laren en Aannemer 3 was 4 jaar lang solist bij het Klingeltingel Dreieck Ensemble uit Steinfurt.

Bekend van zwarte cross

Door deze verschillende invloeden heeft Plork en de Aannemers zich ontwikkeld tot een unieke en veelzijdig inzetbare band.

Totaal verbouwereerd

Van jaarmarkt tot sportpaleis, van buurtkroeg tot feesttent, overal waar Plork en de Aannemers zijn geweest is het publiek totaal verbouwereerd achtergebleven alsof er een tornado door de straat is getrokken.

Rock ’n Lol

Mede door deze aanpak zijn Plork en de Aannemers populair bij bouwvakkers, opa’s en oma’s, metelheads, gabbers, accountants, chauffeurs, agrariërs, rappers, leerkrachten, fans van Frans Bauer, de belastingdienst en natuurlijk hun eigen ouders.

Hoogtepunten

Zo heeft Plork en de Aannemers al vele hoogtepunten gekend (de dieptepunten zijn we uiteraard vergeten) zoals meerdere malen optreden op de Zwarte Cross voor 250 duizend mensen, op Stoppelhaene en Dauwpop waar het bezoekersaantal toch al gauw 50000 personen was (alleen al tot de mengtafel).

Rockband boeken voor scherp gage

Ook zijn de heren al diverse malen bij de 3FM studio geweest voor live optredens op de radio en zijn ze de enige band die 3 jaar op rij in het 3FM Serious Request Glazenhuis heeft opgetreden. Tevens zijn ze niet van TV-Oranje te slaan, het is vaak geprobeerd maar het is nog niemand gelukt.

Gelukkig zijn wij ondanks alle succes nog steeds gewoon en bescheiden gebleven en wij hopen u graag tegen te komen bij een van onze concerten in den lande.

Met vriendelijk groet,
Plork en de Aannemers

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Plork en de aannemers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties