0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Rauzer

Bibliografie Rauzer

Op zoek naar een band die je evenement tot een onvergetelijk feest maakt? Zoek niet verder! Rauzer is dé explosieve feest/rockband die jouw publiek omver zal blazen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of ander evenement, Rauzer zorgt voor een ongekende dosis energie en entertainment.

Band boeken bij Burolivemuziek.nl?

Met hun unieke mix van feestmuziek en rock-‘n-roll creëert Rauzer een meeslepende ervaring waarbij niemand stil kan blijven staan. De bandleden zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten die hun vak verstaan. Samen brengen ze een adembenemende performance die je publiek gegarandeerd op de dansvloer krijgt.

Rock/feestband inhuren of boeken?

Naast hun indrukwekkende muzikaliteit en energieke optredens, staat Rauzer ook bekend om hun professionaliteit en betrokkenheid bij elk evenement. Ze denken graag met je mee en passen performance aan op basis van jouw wensen en het type evenement.

Rauzer boek je voor het scherpste gage

Boek Rauzer nu voor jouw evenement en geef je gasten een onvergetelijke muzikale ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Met hun energie, talent en feestelijke rockmuziek laten ze elk publiek uit zijn dak gaan. Mis deze knallende sensatie niet en zorg ervoor dat jouw evenement de boeken ingaat als een grandioos feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rauzer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie