0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fragment

Biografie Fragment

Wanneer je Fragment boekt, boekt u een band die eigenlijk van origine uit Engeland komt.
Ze kwamen eigenlijk naar Nederland voor een tour van 6 optredens en omdat het beviel doordat het super optredens waren, werd besloten om langer te blijven.

allround coverband voor scherpste gage

Fragment boeken is verrassend en spectaculair. Een drieman formatie die fungeert als een goede Engels-Nederlandse band. Deze drie mannen zijn een ware hit op vele feesttenten, festivals, kermissen en kroegen.

Top bands boeken of inhuren

Wat deze band uniek maakt? Dat is zeker de humor en de interactie het publiek. Dit is ook zeker een reden voor programmeurs om deze band vaak terug te boeken.
Doordat zij niet werken met een set lijst, hebben zij een groot improvisatie gehalte.

Bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

Combineer dit met een flinke bulk aan energie leuke covers in een Fragment-jasje en je hebt de ideale band voor uw evenement.
Ga klaar staan en geniet van het leukste en energiekste optreden wat je ooit zal zien. Laat je verrassen door het entertainment-gehalte van Fragment.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fragment boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties