0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hermes House Band

Biografie Hermes House Band

De Hermes House Band is al ruim 30 jaar de bekendste studentenband van NL. Bekend van het LaLaLa, oftewel I Will Survive. Een nummer van Gloria Gaynor.

Band boeken of inhuren

In 1994 scoorde de band een nummer 1 hit in de Nederlandse top 40 met hun interpretatie van Gloria Gaynors “I Will Survive”. Het bekende “lalala”-lijntje wordt nog steeds luidkeels gezongen op grote sportevenementen, bruiloften, feesten en partijen.

Coverband boek je simpel online

Deze HHB-versie groeide uit tot een wereldhit (meer dan 2,5 miljoen verkopen) en maakte de band daadwerkelijk “the biggest party band of the world”.

In 1984 werd de band opgericht door studenten die van mening waren dat er op sociëteit Hermes te weinig hedendaagse muziek gemaakt werd. De nieuwe huisband specialiseerde zich in covers van disco-platen die in de hitparade stonden.

Band inhuren voor bruiloft

Al snel speelde de band in heel Nederland. Overal wilde men dé studentenband hebben. Naarmate de vraag groter werd kwamen de jonge artiesten erachter dat hun studie onder druk kwam te staan.

Bands en artiesten boeken of inhuren

Zo werd het systeem van de wisselende bezetting geboren: als een bandlid het studeren niet meer met de band kon combineren, of aan het werk ging, zocht hij of zij een opvolger. Zo ontstond een band die eeuwig jong en enthousiast is.

Hermes House Band boeken voor scherp gage

Met bijna 100 bandleden en hitnoteringen in meer dan 26 landen kan de Hermes House Band zich inmiddels de grootste en meest succesvolle feestband van Nederland noemen.

Bands boek je bij Burolivemuziek.nl

Op 28 november 2015 vierde de band haar 30ste verjaardag “gewoon” thuis in Rotterdam. Eén van de langst bestaande bands uit de Nederlandse popgeschiedenis verzorgt een avondvullend muziekprogramma met bijna alle 100 (oud)-muzikanten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hermes House Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties