0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Prima Vista

Biografie Prima Vista

Prima Vista is een 6 koppige formatie waarbij de energie van het podium af spat en zie je dat de band met veel plezier met mekaar speelt. Met als doel een springende en swingende menigte voor het podium.

Coverband boeken of inhuren

Arlette is de zangeres en Ruben is naast frontman ook slaggitarist van de band. De andere bandleden zijn tevens backing vocals van de band zodat er een meerstemmig geheel te horen is, wat bijzonder is voor een allround coverband.

Bands boek je simpel online

Volledig losgaan op het allround repertoire van Prima Vista zorgt voor zere voeten, een schorre stem van het meezingen of een lamme arm van het luchtgitaar spelen! 2 spetterende frontzangers + vier topmuzikanten met een jarenlange staat van dienst in de muziekwereld.

Prima Vista voor scherpste gage boeken

Een topband van dit kaliber is zeer goed inzetbaar op de meest swingende bruiloften, bedrijfsfeesten en uiteraard feesttenten die uit hun dak willen gaan!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Prima Vista boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties