0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Rafter

Biografie Rafter

Hun repertoire bestaat voornamelijk uit de beste pop rock en funk nummers uit de jaren 70 en 80. Heerlijke muziek, uitermate goed gebracht.
Deze band is al bijna 2 decennia actief en uniek in zijn soort. Jarenlange ervaring en vaardigheid komt niet zomaar.

Coverband boeken of inhuren

Deze professionele topmusici zullen elk feest of gelegenheid aangrijpen om hun passie, muziek, met zo veel mogelijk mensen te delen.
Dit trio kan bogen op een jaren lange nationale en internationale carrière. Bovendien spat het plezier altijd van het podium af en dat werkt zeer aanstekelijk.

muziek uit de jaren 70 en 80

Van Kool & the Gang tot Prince. Van Browned eyed girl tot U2 en van Chuck Berry naar Bob Marley. Ook James Morrison, Michael Bubble en Jamie Lidell hebben songs die u nog lang zullen bij blijven.
Houd je meer van Rock? Dan zit je met deze heren zeker goed. Jimmy Hendrix, The Doors en ZZ Top zijn stuk voor stuk krakers als Rafter ze speelt.

Professionele band boek je online

Het repertoire is hedendaags met een vette knipoog naar de disco, funk, rock, soul, reggae en dance.
De songs worden op geheel eigenwijze vertolkt en aan een stuk door gespeeld zodat het feest gevoel op dampend dance niveau blijft.
Het is zeer breed. Na zo’n lange tijd samen te hebben gemusiceerd weten de heren precies wat wel en wat niet werkt op een feest of in een café of ieder ander evenement.

Zeer uitgebreid repertoire

Op een avond kunnen maar een 35 a 40 songs worden gespeeld dus is het soms moeilijk kiezen. Toch zullen zij u nog verrassen met hun song keuze. Van Kool & the Gang tot Prince. Van Browned eyed girl tot U2 en van Chuck Berry naar Bob Marley. Ook James Morrison, Michael Bubble en Jamie Lidell hebben songs die u nog lang zullen bij blijven.

Rafter boeken voor scherpste gage

Houd je meer van Rock? Dan zit je met deze heren zeker goed. Jimmy Hendrix, The Doors en ZZ Top zijn stuk voor stuk krakers als Rafter ze speelt. Bent u ouder en wilt u meer jaren 60 en 70 muziek? Dan kunnen we u verblijden met een zeer groot repertoire variërend van Creedence Clearwater Revival tot Aretha Franklin. En wat dacht u van Crosby Still Nash & Young, Bob Dylan, Beatles, Rolling Stones?

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rafter boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie