0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rafter

Biografie Rafter

Hun repertoire bestaat voornamelijk uit de beste pop rock en funk nummers uit de jaren 70 en 80. Heerlijke muziek, uitermate goed gebracht.
Deze band is al bijna 2 decennia actief en uniek in zijn soort. Jarenlange ervaring en vaardigheid komt niet zomaar.

Coverband boeken of inhuren

Deze professionele topmusici zullen elk feest of gelegenheid aangrijpen om hun passie, muziek, met zo veel mogelijk mensen te delen.
Dit trio kan bogen op een jaren lange nationale en internationale carrière. Bovendien spat het plezier altijd van het podium af en dat werkt zeer aanstekelijk.

muziek uit de jaren 70 en 80

Van Kool & the Gang tot Prince. Van Browned eyed girl tot U2 en van Chuck Berry naar Bob Marley. Ook James Morrison, Michael Bubble en Jamie Lidell hebben songs die u nog lang zullen bij blijven.
Houd je meer van Rock? Dan zit je met deze heren zeker goed. Jimmy Hendrix, The Doors en ZZ Top zijn stuk voor stuk krakers als Rafter ze speelt.

Professionele band boek je online

Het repertoire is hedendaags met een vette knipoog naar de disco, funk, rock, soul, reggae en dance.
De songs worden op geheel eigenwijze vertolkt en aan een stuk door gespeeld zodat het feest gevoel op dampend dance niveau blijft.
Het is zeer breed. Na zo’n lange tijd samen te hebben gemusiceerd weten de heren precies wat wel en wat niet werkt op een feest of in een café of ieder ander evenement.

Zeer uitgebreid repertoire

Op een avond kunnen maar een 35 a 40 songs worden gespeeld dus is het soms moeilijk kiezen. Toch zullen zij u nog verrassen met hun song keuze. Van Kool & the Gang tot Prince. Van Browned eyed girl tot U2 en van Chuck Berry naar Bob Marley. Ook James Morrison, Michael Bubble en Jamie Lidell hebben songs die u nog lang zullen bij blijven.

Rafter boeken voor scherpste gage

Houd je meer van Rock? Dan zit je met deze heren zeker goed. Jimmy Hendrix, The Doors en ZZ Top zijn stuk voor stuk krakers als Rafter ze speelt. Bent u ouder en wilt u meer jaren 60 en 70 muziek? Dan kunnen we u verblijden met een zeer groot repertoire variërend van Creedence Clearwater Revival tot Aretha Franklin. En wat dacht u van Crosby Still Nash & Young, Bob Dylan, Beatles, Rolling Stones?

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rafter boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties