0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Kik

Biografie The Kik

De band bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. Hun muziek lijkt op die van merseybeatbands uit de jaren zestig.

Ook het instrumentarium van de band verwijst naar die tijd: Vox-versterkers, drums van Ludwig en gitaren van onder meer Rickenbacker. Ze maakten aanvankelijk Engelse liedjes, maar schakelden later over op het Nederlands.

Bekende band boeken of inhuren

The Kik met frontman Dave von Raven bereikte landelijke bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door waarin de band maandelijks bekende hits vertaalde en anticipeerde op gesprekken aan tafel.

Bekend van de wereld draait door

Dankzij dit succes werden afgelopen jaren vier albums uitgebracht, speelden ze in vele clubs, theaters en op festivals. Momenteel is Dave von Raven te zien in het populaire tv-programma Maestro waar hij het tot de halve finale schopte.

The Kik boeken voor scherpste gage

Hun debuutalbum, getiteld Springlevend, werd op 25 mei 2012 uitgegeven door Excelsior Recordings en TopNotch. Het verscheen op cd en ook op vinyl. Het album bevat eigen composities en covers, onder meer van Pleasant Valley Sunday van The Monkees; in de versie van The Kik heet het Zevenhuizer Zondag.

Band voordelig online boeken

Afgelopen week bracht de band hun nieuwe album uit ‘Hertaalt!‘. Dit album staat vol met bekende hits van o.a.  The Rembrandts, The Beatles, The Backstreetboys welke in een geheel nieuw jasje zijn gestoken. De gelijknamige theatertour start begin januari 2018.

The Kik voorziet in het achtste seizoen van de talkshow De Wereld Draait Door als ‘huisband’ elke laatste vrijdag van de maand de uitzending van muziek.

The Kik is te boeken in de volgende settings;
– live band (reguliere set)
– live band (Akoestische set)
– Klein Akoestische (Dave en Arjan)
– Als gastsolist (Dave)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Kik boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties